Tanoshimi Sport

Berend van der Wiel

Mijn naam is Berend van der Wiel en op mijn zesde begon ik met judo. Al snel werd ik lid van de wedstrijdgroep in Noordwijk. Vanaf mijn achtste nam ik deel aan de districtstrainingen van de judobond en trainde ik bij Ben Rietdijk Sport in Velserbroek waar ik trainingen kreeg van o.a. Ben Rietdijk en Bas Meerveld (de huidige bondscoach dames).

Sinds 2019 ben ik werkzaam geweest als zelfstandig judoleraar. Eerst bij Sportcentrum Velserbroek en vervolgens, eerst nog onder begeleiding van Yos Lotens, bij sportschool Rob van der Hoorn. 

In 2023 heb ik besloten mijn droom achter na te gaan en mijn eigen
judoschool op te richten. Ik heb door mijn eigen judo ervaringen en mijn universitaire studie Bewegingswetenschappen een visie ontwikkeld waarbij judo op een natuurlijke manier wordt aangeleerd, waarbij plezier voorop staat.
Tanoshimi in Tanoshimi Sport is Japans voor plezier en amusement en dit is het gevoel wat ik graag doorgeef bij het beoefenen van judo.

Kom gerust eens kennismaken met Tanoshimi Sport en doe een lesje mee! Je bent van harte welkom.

 
Berend van der Wiel Judo Tanoshimi Sport
Scroll naar boven